Nagel Salon

Mijn naam is Regina Dudok en ik ben ik ben in 2004 begonnen met de opleiding acryl nagels en in 2011 de opleiding allround nagel styliste gelnagels. Na het afronden van mijn opleidingen heb ik mijn salon geopend  waarna  helaas bleek dat ik een allergie had voor acrylaten, waarop ik moest stoppen met mijn salon.

Echter ben ik mijzelf altijd  blijven verdiepen in het vak en de materialen.
Toen was daar het merk “Mistro Milano” en deze gel is voor mij perfect, daar hier de bestanddelen waar ik allergies voor ben niet inzitten, en ik weer mijn passie (mooie nagels voor iedereen) weer kon oppakken.
Inmiddels werk ik fulltime in mijn salon en volg ik perfectie trainingen om mijzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast volg ik allerlei trainingen op het gebied van wimperextensions en blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van nagels en wimpers.
Wat dacht u bijvoorbeeld van een elegante French Manicure in Pink & White, of kiest u liever een van onze andere kleuren? Een relaxende, verzorgend voetenbad? Misschien toch spetterende glitter nagels? Of toch maar Gel op teen nagels?

U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen. Ik zet  “Gelnagels” en daarnaast is het mijn passie om  nagelbijters en alle andere probleem nagels een oplossing te bieden.

Door mijn ervaringen met nagelbijters heb ik een arrangement gemaakt waardoor ik u als klant kan begeleiden naar mooie nagels,  “Van schaamte naar trots” is een veel uitgesproken uitdrukking in mijn nagelstudio!

Voor het maken van een afspraak of inwinnen van vrijblijvende informatie verwijs ik u graag naar de contactpagina.
Ik verwelkom u graag in mijn salon